Schrijf je in voor de voor de nieuwsbrief

Inspiratie van collega trainers

 

 

Jan Carel van Dorp

Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

www.ncgc.nl  |  jcvdorp@ncgc.nl

 

Wat mij inspireert aan Jan Carel is zijn vermogen om te vertragen waar anderen doorhollen. Om volledig in het moment te blijven en daarmee diepgang, inzicht en leren te doen ontvouwen, die anders opgemerkt zouden blijven. Ik voel me rijk met de kracht van onze samenwerking.
 


 

 Bart Landstra

 Geweldloze Communicatietraining Leiden

 www.geweldlozecommunicatietraining.nl

 

Bart ervaar ik als oprecht, kalmerend (die stem!) en veilig. Ik bewonder zijn opmerkzaamheid en hoe hij doorpakt als hij mensen begeleidt "En wat is je grens? Wat doe je als je zoon het nog een keer doet?" Wat ik ook in Bart waardeer is zijn humor,  muzikaliteit en ontwapenende eerlijkheid.
  Monie Doodeman

 Communiceren vanuit je Hart

 www.communicerenvanuitjehart.nl

 

Met jarenlange trainingservaring in GC en emotioneel lichaamswerk, onderscheidt Monie zich in haar helderheid, alertheid en warmte. Ik geniet al jaren van haar integriteit binnen en inspanningen voor de GC gemeenschap (en website!), onze samenwerking, haar kookkunst en hoe ze de GC-webshop runt!

 


 

   Christiaan Zandt

   Bisho  |  info@bisho.nl

   www.bisho.nl

 

Bij Christiaan komt direct mijn speelsheid omhoog. Vandaar het spontane filmpje voor onze training 'De kunst van GC'. We zitten samen in het GC-Kring bestuur. Ik voel ontspanning bij Christiaan zijn natuurlijke leiderschap. Ik geniet hoe hij de principes van GC toepast in zijn spel met kinderen.