Schrijf je in voor de voor de nieuwsbrief

In opleiding . . . richting Geweldloze Communicatie

 


Opleidingscurriculum

Bij Communicatiezin kun je terecht voor een compleet aanbod van basistrainingen tot jaaropleidingen. Je kunt je inschrijven als particulier, ZZP-er of via je werkgever. Meer dan 1500 mensen zijn vanuit mijn organisatie opgeleid in GC, bij gelegenheid met collega trainers. Hier het opleidingscurriculum:

 

♦  Basis opleiding GC . . . . . . . cursussen in dagdelen

De kracht van herhaling - Ideaal voor wie stap voor stap GC wil leren, herkauwen en oefenen. Het aantal dagdelen (ochtend, middag, avond) varieert per cursus tussen 8 en 13x. Bij 'elke week' zijn we voor de Kerst [najaar] of zomer [voorjaar] klaar. Bij 'elke 2 weken' gaan we in het nieuwe jaar door en oefen je tussendoor met een buddy. Let op de agenda, nieuwsbrief, Facebook of LInkedIn en klik.

 

♦  Basis opleiding GC . . . . . . . 4-Daagse

De diepgang van hele dagen - Elke week (of 2 weken) een dag of een tussenvorm. Dubbel voordeel: herhaling, verspreid over de tijd maar compacter dan een cursus. Vaak intieme groepen, snel bij de kern en 'accelerated learning' door openheid en verbinding. Bij 'elke 2 weken' oefen je tussendoor met een buddy. Let op de agenda, nieuwsbrief, Facebook of LInkedIn en kies wat past.

 

♦♦  Vervolg opleiding GC . . . . . . . Vervolg 1

Oefening baart kunst - Voor wie GC wil doen, in het 'echie'. Vaak 6 of 8 dagdelen. Doordrongen van de intentie tot verbinding, oefenen we met GC tools, je lijf, houding, stem en elkaar...een laboratorium: uitproberen, rollenspellen, nog eens en nog eens, tot het werkt. Je coacht elkaar en ik jullie. We benutten onze groepswijsheid. Vervolg I is 'elke 2 weken', je oefent tussendoor met een buddy.

 

♦♦♦  Vervolg opleiding GC . . . . . . . Vervolg 2

Verdiepen en verstillen - Voor wie GC wil leven. Vervolg 2 is eens in de 2 of 3 weken, ook op aanvraag vanuit Vervolg 1. Je ervaart de voedende kracht van het er voor elkaar zijn, horen en gehoord worden. We oefenen praktisch en verdiepend. Als begeleider geef ik een rode draad, minder structuur, laat ik het initiatief meer aan de groep en beweeg ik daarin coachend mee.

 

♦♦♦ Jaaropleiding GC ♦♦♦

Naar de essentie - Bij de jaaropleiding kies je voor commitment, transformatie en diep contact met jezelf. De opleiding bestrijkt grofweg 7 maanden en telt 12 opleidingsdagen, verdeeld over 5 blokken van 2 dagen (alleen blok 3 telt 3 dagen) en een terugkomdag. De jaartraining wordt normaalgesproken na de zomervakantie aangeboden. Let op de agenda pagina.