Schrijf je in voor de voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

16 februari 2019 Festival: 'GC lekker lijflijk!' (za)

Kom za 16 feb. 2019 naar het GC Festival in Centrum Djoj, Rotterdam!


 

 

Doe mee met het Festival GC

Tijdens het jaarlijks terugkerende Festival Geweldloze Communicatie, dit jaar op zaterdag 16 februari (altijd rondom Valentijnsdag), in Centrum Djoj in Rotterdam, bied ik ook in 2019 weer een workshop aan. Je treft mij met vele collega's aan in het gezellige, voormalige schoolgebouw in een levendige wijk van Rotterdam, waar bananencake de specialiteit is. 

 

'GC lekker lijflijk', mijn workshop

Communiceren doe je met je hele hebben en houwen. In deze middag-workshop boor je de wijsheid van je lichaam aan, door GC met en zonder woorden te oefenen. Laat je verrassen door wat je lijf al lang weet, maar waar je hersenen niet bijkomen, zolang je stil zit als een ‘talking head’. Kom een schat aan ervaringen en oefeningen (op)doen, die je na de workshop ieder gewenst moment kunt inzetten, als nieuwe aanvliegroute naar contact met jezelf. Lekker lijflijk. Tip: Je haalt het meeste uit deze workshop, als je makkelijk en snel je gevoelens en behoeften kunt benoemen.

 

Meer informatie en inschrijven?

Kijk voor meer informatie, het programma van de dag en boekingingen op de website van centrum djoj (www.djoj.nl). Er is tijdens het festival ook een aantrekkelijke informatie- & boekenmarkt die je niet mag missen. Vrijdag 15 februari is er ook een onderwijsmiddag, met Thomas d’Ansembourg als gastspreker, mede auteur van het boek 'Vrede kun je leren'. Hieronder het programma.

 

Geweldloze Communicatie, de taal van het hart, is ontwikkeld door Marshall Rosenberg.

 

Ik schrijf mij in voor Festival: 'GC lekker lijflijk!' (za) op 16-02-2019


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden (AV) van CommunicatieZin van toepassing. 
Bij inschrijving is het noodzakelijk dat je deze leest en ermee akkoord gaat, hieronder: