Schrijf je in voor de voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

08 februari 2020 Kreativ Sgrijve en Gewelde Kommunikaassie' (za)

Za. 8 feb. 2020 tijdens het GC Festival in Centrum Djoj, Rotterdam!


 

Meesgrijve?

Kom geweld lozen, gewapend met pen en papier. Onderzoek de kracht van je behoefte door erover te schrijven. Laat een emotie eens ongecensureerd aan het woord en schrijf op wat het te vertellen heeft. Typ ongegeneerd je oordelen en verwijten uit, want 'as long as they stay in the mind, they will to run the show’.
 

In deze workshop gaan we ‘kreativ sgrijve’ aan de hand van opdrachten die zo eenvoudig zijn, dat de interne criticus daar achteraf pas lucht van krijgt. We gaan gewoon lekker schrijven, voorlezen en daarin beluisterd worden, overigens alleen als jij dat wilt. Zo krijgen ‘Kreativ Sgrijve’ en ‘Gewelde kommunikaassie’ een intieme relaassie….

Wie weet voegen we er nog een mespunt humor aan toe, vatten we de boel samen in een simpele dichtvorm en lees je jouw Elfje, Haiku of Zevenaar voor aan het einde van het Festival!
 

Meer informatie en inschrijven?

Ga voor meer informatie, het programma & boekingingen naar de website van djoj. Er is tijdens het festival een aantrekkelijke informatie- & boekenmarkt en heerlijke bananencake. Je treft mij 8 februari 2020 met veel collega's in Centrum Djoj. 14 februari is er ook een GC onderwijsmiddag.

 

Geweldloze Communicatie, de taal van het hart, is ontwikkeld door Marshall Rosenberg.

 

Ik schrijf mij in voor Kreativ Sgrijve en Gewelde Kommunikaassie' (za) op 08-02-2020


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden (AV) van CommunicatieZin van toepassing. 
Bij inschrijving is het noodzakelijk dat je deze leest en ermee akkoord gaat, hieronder: