Schrijf je in voor de voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

29 januari 2019 10x Basis GC (di-avond)

ontwapenend, verhelderend  &  doeltreffend

    

    Verbeter je communicatiekracht en zo de kwaliteit van je leven.

Communicatielab

Onder woorden brengen waar het jou om gaat, zonder oordeel of verwijt, dat leer je in tien avonden. Horen waar het de ander om te doen is. Je aandacht richten op wat je waarneemt, voelt, verlangt en verzoekt.  Communiceren zonder ruis en werkelijk luisteren, i.p.v. wachten tot je kunt reageren. Je gaat 'de ja achter de nee' horen, de parel achter het verwijt zien en krachtige verzoeken te doen. 

 

Creatie

Stap voor stap wordt je taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend, ook omdat je veel oefent met situaties uit je leven. Situaties waarin je leert om op te komen voor jezelf, met respect voor de ander. En waarin je leert luisteren zonder te hoeven fixen, oplossen of pleasen. Al doende verschuift je perspectief van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van inhoud naar essentie.

 

Life

We gaan 'a language of life' leren: Geweldloze Communicatie, een wereldwijd verspreid gedachtegoed, dat al ruim 45 jaar zijn waarde bewijst bij onderhandelingen, op de werkvloer, op school en in de thuissituatie.

 

Boek

Het bijbehorende boek: 'Geweldloze Communicatie – ontwapenend, doeltreffend en verbindend' is mede vertaald door de Susana Rusch en bestel je bij de: geweldlozecommunicatiewebwinkel

 

Studiebelasting

-  30 contacturen met de trainer en de groep
-  1 uur p/w tussen de bijeenkomsten door (boek lezen en oefenen)

 

 


 

Ik schrijf mij in voor 10x Basis GC (di-avond) op 29-01-2019


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden (AV) van CommunicatieZin van toepassing. 
Bij inschrijving is het noodzakelijk dat je deze leest en ermee akkoord gaat, hieronder: