03 november 2018 2-Daagse: 'Over grenzen' (za/zo)

 

Ontdek waar je grenzen liggen, hoe je daarachter komt en hoe je die helder aangeeft.
Leer 'nee' zeggen en ontvangen en tegelijk in contact te blijven. Ga op ontdekkingsreis in contact met jezelf, de ander en de ruimte daartussen (minimaal 1 dag GC-ervaring).

 

        

 

Vaardigheid

Dit weekeinde oefenen we met het aangeven, inschatten en ontvangen van grenzen. Wat gebeurt er als je toegeeft aan 'manipulatief' of 'dwingend' gedrag? Of juist je poot stijf houdt? Je krijgt kaders aangereikt, die houvast geven in jouw proces en werkt je eigen thema's uit. Met de groep ontdek en ontwikkel je vaardigheden, om trouw te blijven aan jezelf, met respect voor de ander.

 

Voor wie?

Deze training is voor mensen die makkelijk, moeilijk, dwingend of helemaal niet hun grenzen kunnen aangeven. Voor makkelijke praters, die, in al hun assertiviteit of enthousiasme, nu willen leren luisteren naar de grenzen van de 'stillen'. Deze training is ook voor mensen die overdonderd en verward raken (wanneer anderen helder hun grens aangeven) en na verloop van tijd 'ineens' exploderen....

 

Een training voor iedereen die authentiek en
waardig in contact wil zijn met de ander.

 

Wat gaan we doen?

Dit weekeinde ontdek je dat begrenzing vrijheid geeft. Je krijgt inzicht in gangbare relatie-dynamieken. Je wordt je bewust welke invloed stem & lichaamstaal hebben en oefent met eigen onderwerpen, zodat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. We werken met inzichten, nonverbale en verbale (GC) oefeningen, de kracht van intentie en laten ons inspireren door de wijsheid van de groep.

 

Interesse?

Lees onderstaande informatie en schrijf je in via de velden onderaan, of laat daar weten dat je geïnteresseerd bent. Bel me gerust als je vragen hebt (06 15165652). Ik kijk ernaar uit samen grenzen te verkennen, ontdekken, aangeven en respecteren!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    

OP EEN RIJ          

 

Trainingsdagen:  'Over Grenzen' (za. 3 en zo. 4 november 2018)
Tijd:  Deur open vanaf 9.10 uur  |  Start op de stoel om 9.30 uur  |  Einde uiterlijk 17.00 uur.
Aantal deelnemers:  Minimaal 8, maximaal 14
Trainer:  Susana Rusch (CNVC gecertificeerd). 
Bagage:  Je hebt minimaal 1 dag GC gevolgd en bent bekend met de 4 Elementen: Waarneming, Gevoel, Behoefte en Verzoek en hun valkuilen. Dit vanuit verlangen naar efficient tijdgebruik, effectieve ondersteuning en 'samen opgaan'. Bel of mail me bij vragen hierover (Susana: 06 15165652)
Locatie:  Pr. Hendriklaan 73 in Bilthoven  (zie foto's hieronder)

Studiebelasting: 12 uur 
Investering: Kies je investering als particulier op basis van kunnen en gunnen in een glijdende schaal van € 360,-- tot € 220,--. Als je meer kunt bijdragen, blijkt het makkelijker om mensen met minder geld te laten deelnemen. ZZP: € 380,--   Bedrijfstarief € 520,--. De tarieven vrijgesteld van BTW. 
Inclusief:  Fruit, koffie en thee met lekkers en soep bij de lunch (neem zelf je lunch mee, vegetarische soep wordt verzorgd. Op 10 min. lopen is ook een winkelcentrum met viswinkel, etc.) Verder zit bij de prijs inbegrepen een hand-out en andere materialen die je mee kunt nemen. 

 

                  Locatie: Prins Hendriklaan 73 in Bilthoven, 8 min. lopen vanaf Bilthoven CS

 

Ik schrijf mij in voor 2-Daagse: 'Over grenzen' (za/zo) op 03-11-2018


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden (AV) van CommunicatieZin van toepassing. 
Bij inschrijving is het noodzakelijk dat je deze leest en ermee akkoord gaat, hieronder: