30 september 2018 6x Kunst Zinnig Schrijven (zo-ochtend)

Docenten:  Simon Sol  &  Susana Rusch

 

 

                        Eric Hirdes  (auteursrecht op afbeelding)

 

 

  • Kom schrijven, geïnspireerd op kunst, in een prachtig pand, in Den Haag;
  • Geniet van inspiratievol samenzijn, hartelijk gezelschap, kunst koffie en een broodje;
  • Ontdek hoe jouw unieke schrijven, associëren & voordragen anderen raakt.


Huh?

In 1984 is hij haar leraar, in 2016 is zij zijn docent 'Creatief Schrijven'. Passies ontmoeten elkaar opnieuw: voor taal en tekst en Nederlands, voor spelen met taal en kunst vertalen. Het borrelt en bekt, het grinnikt en gekt.... en Kunst Zinnig Schrijven borrelt omhoog.

 

Zondag 10.00 uur

We beginnen met het voordragen van een zelf gekozen stuk tekst. Voordragen, omdat een tekst wint als het pakkende wordt voorgedragen. Daarna bespreken we hoe deze tekst jou beroert, ons raakt. Vind je echt voordragen te spannend? Dan lees je het gewoon voor en zorgen wij voor het draagvlak.
 

Ontembaar

Na dit warmdraaien gaan we schrijven. Je krijgt een kunstwerk te zien of te horen: beeldig, muziekig, talig of dansig. Wat doet dit met je? Uit onze gesprekken hierover, komen woorden tevoorschijn: 'verwarrend' bijvoorbeeld, of 'nieuwsgierig makend', woorden die grondstof zijn voor ontembare schrijflust. Een schrijfopdracht zet je pen en creativiteit in beweging....

 

Associëren

We schrijven, bediscussiëren, wisselen uit en associëren - alles in willekeurige, vrije volgorde: roept dit schilderij een muziekstuk in je op? Doet dit gedicht je denken aan een beeld? Als je dat wil, kun je daar thuis je tanden in zetten. Roland Holst wordt plots een rap, wat is echt en wat is nep? Pardon? Is het al 13.00 uur? Tijd om huiswaarts te gaan! Maar eerst een eenvoudige lunch....

 

Interesse?

Zin om mee te doen? Schrijf je in via onderstaande velden en je ontvangt een brief ter bevestiging van je inschrijving, met alle nodige informatie, ook over de betaling. Met deze brief is je inschrijving een feit. Vragen? Bel Susana: 06 15165652, of geef aan dat je interesse hebt maar je nog niet inschrijft.

Ik schrijf mij in voor 6x Kunst Zinnig Schrijven (zo-ochtend) op 30-09-2018


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!