02 juli 2018 6-Daagse: GC in elke vezel

Internationale retraite van 2 tot 8 juli 2018 in Barcelona

 

  


-   sta waardig en compassievol in relaties
-   gebruik de wijsheid van je chakra's
-   communiceer waar je om geeft
-   vertrouw op je gronding
-   neem doelgericht actie


Articuleer waar je om geeft

Om ten volle te leven is het belangrijk te kunnen articuleren waar je om geeft. Deze 6-Daagse biedt de mogelijkheid te ontdekken wat je lichaam vertelt, hoe je jouw wijsheid en kwaliteiten hieruit filtert en vervolgens in de wereld zet. We boren onze fysieke, emotionele, taalkundige, intellectuele en intuïtieve bronnen aan (incl. chakra's) en gaan ze helpen samenwerken. Zo versterken we onze capaciteit om emoties te managen, effectief actie te nemen en compassievol in relaties te staan.
 

 

"Na onze training voelde ik me sterk en ontvankelijk. Alsof ik alles kon bereiken zonder te vechten. Relaties stroomden lekkerder, ik had minder zelfverwijt of schuldgevoelens voor de ervaringen van anderen, in relatie tot mezelf. Een ding kan ik zeker zeggen: ik ben in staat om beter te observeren."     - Dominika, Tsjechië, augustus 2017

 

Creëer je leven 

Als je de spirit van GC wilt ervaren, de wijsheid van je lijf en de kracht van je gronding, doe dan mee. Profiteer van deze 6-daagse onderdompeling, om weer eigenaar te worden van je leven. Leer regeren, liever dan reageren en ontdek de kracht van heldere communicatie. Word authentieker. Stem je gedachten, woorden en acties op elkaar af. Laat jouw totale arsenaal aan levensenergie toe, inclusief woede. We gaan onze innerlijke bronnen aanboren en elkaars leven ermee verrijken. Als je helder je behoeften wilt verwoorden en actie wilt nemen om ze te vervullen, trakteer jezelf dan deze zomer.
 

De trainers

Ivana Horáková en ik zijn onder de indruk van de kracht van Geweldloze Communicatie, lichaamswerk en de wijsheid van chakra's. Beiden zijn we CNVC gecertificeerd, veerkrachtig dankzij GC en dankbaar voor Marshalls gereedschap, waarmee we, ieder op eigen manier, sterker uit intense levenservaringen zijn gekomen. Ivana is expert in chakre werk en 'deep listening'. Ik gebruik o.a: zingen, verstilling, beweging en improvisatie theater om GC-ervaringen te verdiepen.

 

            www.inouthostel.com

       
           eenvoud | zwembad  |  slaapzalen  |  Barcelona
 

Deelnemers         

De training start bij 14 en stopt bij 26 deelnemers en wordt gegeven in het NL, Engels en Spaans met vertaling waar nodig. We verwachten dat je bekend bent met de 4 Elementen van GC, hun valkuilen en empathie. Wil je heel graag meedoen, maar heb je deze bagage niet, neem dan contact op. Je ontvangt op 8 juli een certificaat van deelname aan 46 uur GC training. Dit kun je gebruiken als je zelf gecertificeerd trainer wilt worden, volgens de criteria van CNVC (www.cnvc.org)
 

Investering: 

Met een glijdende schaal willen we de training mogelijk maken voor mensen met meer en minder geld. Kun je meer betalen, dan wordt het makkelijker voor ons om mensen met minder te laten deelnemen. Kies een bedrag op een basis van kunnen en gunnen tussen € 960,-- en € 740,--. Het bedrijfstarief is € 1.500,--. Is geld een probleem? Neem contact op. We denken graag in mogelijkheden.
 

Inclusief

Het bedrag dat je kiest is inclusief: 46 uur training, vertaling waar nodig, een hand-out, het diner bij aankomst en alle lunches. Tevens kun je feed back krijgen voor een GC sessie, mocht je zelf gecertificeerd trainer willen worden. Voor de goede orde: je betaalt ZELF je reiskosten naar Barcelona. Je kunt dit uiteraard prachtig combineren met een bezoek aan Barcelona en de Costa Brava.

 

Accomodatie: 

Omdat juli hoogseizoen is, hebben we alvast Bed & Breakfast geboekt bij InOut Hostel. Prijzen variëren van € 22,-- to € 30,-- per nacht, afhankelijk van de kamer (4 of 6 persoons met badkamer erbij of erbuiten), plus €4,20 toeristenbelasting. Avond-eten is NIET inbegrepen in de prijs, behalve het welkom diner van de eerste avond!
 

Boek snel, dan kun je jouw eigen slaapplek nog uitzoeken!


Vul onderstaande velden in, ook als je alleen interesse hebt. Of bel: 06 15165652. Als je weet dat je mee wilt doen, ontvang je een bevestigingsbrief, kies je jouw bedrag, krijg je een factuur en doe je een aanbetaling om je plaats zeker te stellen. De bedragen zijn vrijgesteld van BTW.


 

 

  

Ik schrijf mij in voor 6-Daagse: GC in elke vezel op 02-07-2018


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!