10 februari 2018 GC Festival: 'Inbreken!' (za)

       

 

Zaterdag 10 februari 2018 het 10de GC Festival in centrum Djoj, Rotterdam!

 

‘Inbreken, een vak apart’

Tijdens dit festival biedt ik deze workshop aan om te oefenen met inbreken, om de verbinding te herstellen (vooral met het doel van een bijeenkomst of gesprek) en focus te houden. We oefenen om midden in een woordenstroom voor onszelf (en vaak de groep of collega's) op te komen, ontwerpen een openingszin, spelen met de toon van onze stem, achterhalen welke behoefte het ons WEL om gaat, en de kracht van het verzoek. Tot slot een rollenspel om te leren met respect voor de 'babbelaar', voor jezelf EN eventueel de groep te onderbreken. Ook hier geldt: 

 

"Speak up, or live with the consequences."

 

Susana Rusch Garcia

Begeleidt sinds 2010 teams, groepen, individuen en koppels in het leren en toepassen van GC. Ik werk op scholen (theatersport, mindfulness en GC) en geef In-Company trainingen in binnen- en buitenland. Ik trainde zij o.a. bij de Gemeente Utrecht, ProRail, Visko Teepak en het UWV. Het afgelopen jaar droeg ik bij aan meerdaagse trainingen in: Spanje, New York en Tsjechië en maak daarbij gebruk van verstilling, dynamiek, stemgebruik, rollenspellen, het nonverbale, groepswijsheid, systemisch werk, luisteren en de kracht van de ervaring. 

 

Laat je hart spreken…

vlak voor Valentijn, ook als je inbreekt in een gesprek! Tijdens het festival zijn er diverse worskhops, voor ieder wat wils: beginners, ervarenen, ter verdieping en/of met een speciale focus. Overdag is er een informatie- & boekenmarkt. Hieronder het programma. Vrijdag 9 feb. is er tevens een onderwijsmiddag. Kijk voor de tijd en duur van mijn workshop, boeking & meer informatie op de website van centrum djoj (www.djoj.nl).

 

Programma

09.00 – 09.45    inschrijven & boeken markt
09.55 – 10.15    gezamenlijke opening 
10.30 – 12.30    ochtendworkshops 
12.40 – 14.00    lunch en info boekenmarkt
14.15 – 16.30    middagworkshops 
17.00 – 17.30    gezamenlijke afsluiting 
16.30 – 18.00    boeken info markt 
18.00 - 19.00     diner

 

Geweldloze Communicatie, de taal van het hart, is ontwikkeld door Marshall Rosenberg.

 

Ik schrijf mij in voor GC Festival: 'Inbreken!' (za) op 10-02-2018


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!