25 september 2018 10x Basis GC (di-avond)

ontwapenend, verhelderend  &  doeltreffend

    

 

Verbeter in dik 3 maanden je communicatiekracht en zo de kwaliteit van je leven. Leer echt luisteren naar jezelf en je gesprekspartner. Oefen om op te komen voor jezelf met respect voor de ander.

Communicatielab
In dit communicatie lab leer je (10x op dinsdag-avond) verwoorden waar het je om gaat en horen waar het de ander om te doen is. Je gaat 'de ja achter de nee' horen, 'de 4 manieren van reageren' op een ‘verwijt’ oefenen en concrete verzoeken leren doen en nog veel meer.

 

Creatie
Stap voor stap wordt je taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend, ook omdat je veel oefent met situaties uit je leven. Al doende verschuift je perspectief van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van inhoud naar essentie.

 

Life
We gaan 'a language of life' leren: Geweldloze Communicatie, een wereldwijd verspreid gedachtegoed, dat al ruim 45 jaar zijn waarde bewijst bij onderhandelingen, op de werkvloer, op school en in de thuissituatie.
 

Boek
​Het bijbehorende boek: 'Geweldloze Communicatie – ontwapenend, doeltreffend en verbindend' (versie 2011 of later) is mede vertaald door de Susana Rusch. Wil je dit boek bestellen? Geef het dan aan in de tekst als je je opgeeft voor deze cursus, inclusief je adresgegevens en volledige naam. Dan wordt het boek z.s.m. naar je toegestuurd. 

Ik schrijf mij in voor 10x Basis GC (di-avond) op 25-09-2018


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!