15 oktober 2018 6x Vervolg Cursus GC (ma-avond)

 

Verdiep je luistervaardigheid & vergroot je zeggingskracht, elke 3de maandag-avond van de maand


Je hebt minimaal 24 uur GC achter de rug. Nu ga je leren om dit gereedschap zo effectief mogelijk toe te passen en zo makkelijk mogelijk in te zetten. Eerst frissen we de basiskennis op, dan gaan we, al oefenend, je empathische luistervermogen verdiepen, alsook vlotter leren zeggen waar het om gaat, in je eigen taal.

 

Communicatie lab

In dit laboratorium oefen je gesprekken in rollenspellen, onder coachende begeleiding. We gaan oefenen, herhalen en nog eens oefenen, want in oefening ligt het geheim. Die sneer, die jou tot nu toe de kast op kreeg, wordt nu een hefboom naar zeggingskracht en begrip. Je leert om waardig je eigen ruimte in te nemen en die van de ander te respecteren. We maken gebruik van de wijsheid (en humor) van de groep en je gaat eerder essentie van GC belichamen, dan de 'vorm'. 


Regie

We gaan ontklonteren: wat bij de ander hoort daar laten en ons toe eigenen wat bij onszelf hoort. Zo nemen we de regie over ons leven (terug) en wordt de kans groter dat we bereiken wat we willen met respect voor wat de ander wil. Autonoom in verbondenheid. "Nobody gives up and nobody gives in." Ga uit van een commitment om een uur per week tussendoor te oefenen met een buddy.

De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers.
 

Studiebelasting:
- 18 contacturen met de trainer,
- 1,5 uur per week met buddy, tussen de bijeenkomsten door.


Een cursist aan het woord:

"Susana weet op professionele, prettig en aansprekende manier de groep mee te krijgen in de 'theorie' en vooral de oefeningen om Geweldloze Communicatie te oefenen. De gecreëerde sfeer was veilig en leuk en daardoor konden we ook regelmatig de diepte ingaan met een ingebrachte casus, waarvan iedereen kon leren. Dus leerzaan en leuk en dat is echt te danken aan Susana."   -  Hannie

 

 

Ik schrijf mij in voor 6x Vervolg Cursus GC (ma-avond) op 15-10-2018


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden (AV) van CommunicatieZin van toepassing. 
Bij inschrijving is het noodzakelijk dat je deze leest en ermee akkoord gaat, hieronder: