16 juni 2018 1-Dag: Intro GC (za)

Van 10.00 - 17.00 uur
 

 

Wat levert dit op?
 

  • Je hoort de diepere betekenis achter boodschappen en 'verwijten';
  • Je bent redelijk in staat gevoelens en behoeftes te verwoorden;
  • Je vindt ruimte om het verloop van je gesprek te beïnvloeden;
  • Je krijgt door hoe je effectief omgaat met meningsverschillen.


Waarom deze dagworkshop Geweldloze Communicatie?
 

Communicatie bepaalt in hoge mate de kwaliteit van je relaties. Als je meer wilt bereiken in relatie tot je collega, partner of kind is deze workshop van harte aan te raden. Je begint een taal te leren, waarmee je lastige situaties in ieders voordeel ombuigt. Ook leer je effectief en soepel overleggen & samenwerken, verder komen in je relatie en loskomen van straffen of belonen...Dit is de eerste stap om de kwaliteit van je leven en werk te verhogen door vaardiger te communiceren.

 

Wat komt aan bod?
 

Waarnemen, gevoel, behoefte en verzoek, de vier Elementen van het GC gedachtegoed. Wat er werkelijk leeft bij jezelf en de ander, zonder oordelen. Empathie voor jezelf en de ander. Contact en articulatie van je gevoelens  en het verschil tussen: waarnemen & interpreteren, gevoelens & gedachten, behoeften & oplossingen en verzoeken doen versus eisen of wensen.

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers is de workshop in Bilthoven of Utrecht. Je krijgt tijdig bericht waar de workshop plaatsvindt. Er is koffie, thee en krentenbrood, regel je eigen lunch! 

Ik schrijf mij in voor 1-Dag: Intro GC (za) op 16-06-2018


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!