16 maart 2018 4-Daagse GC (vrijdag)

Krachtige basis en verdieping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat levert dit op?

Na deze 4 dagen kun je heldere en concrete verzoeken doen in kernachtige ik-omdat-ik boodschappen. Je hebt meer contact met je eigen waarheid en wat er voor jou toe doet, ongeacht de buitenwereld. Je bent in staat om duidelijk en authentiek te verwoorden wat je wilt en waarom. Je krijgt inzicht en gereedschap mee om je eerlijk te uiten en om empathisch te luisteren.

 

Waarom deze 4-daagse?

Communicatie bepaalt in hoge mate de kwaliteit van je relaties. Als je meer wilt bereiken in relatie tot je collega, partner, kind (en vooral: jezelf) is deze 4-daagse van harte aan te raden. Je begint een taal te leren, waarmee je lastige situaties in ieders voordeel ombuigt. Ook leer je effectief en soepel overleggen & samenwerken, verder komen in je relaties en alternatieven voor bijv. straffen of belonen.

Omdat de groep 4 dagen hetzelfde blijft, kun je meer de diepte in en dus meer leren. Deze 4-Daagse is erg geschikt als je een tijd geleden een intro hebt gedaan en nu wilt opfrissen en verdiepen.

 

Wat komt aan bod?

Een verschuiving: van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van moeten naar kiezen. De intentie van Geweldloze Communicatie, èn de methodiek met de 4 Elementen: Waarneming (i.p.v. interpretatie), Gevoel (i.p.v. de gedachte ‘ik voel me aangevallen’), Behoefte (i.p.v. strategie) en Verzoek (i.p.v. eis). Kiezen en moeten, boosheid uiten en het verschil tussen empathie & sympathie


Er is koffie en thee , regel je eigen lunch

 

Ik schrijf mij in voor 4-Daagse GC (vrijdag) op 16-03-2018


Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!